bulbs.se logo

Kundernas omdömen om Bulbs.se
Bilder
Omdöme
1-5 glada gubbar
Köpt vara/varor Omdöme från Datum
-
-
☺☺
Liljor, dahlior
Nu börjar de sista liljorna slå ut och jag märker att jag fått HELT fel färg. Dahliorna är ok medans hälften utav liljelökarna inte blommade. Att odla i kruka är betydligt mer riskfyllt än att odla i rabatt på konventionellt sätt. Särskilt ett så kallt år som vi nu haft. Fel färg ska det däremot inte bli - kontakta vår kundtjänst så ordnar vi detta.
Linen 2017-07-21
-
-
☺☺☺☺☺
Perenner, nu senast
Har köpt vårlökar, höstlökar och perenner. Nu senast perenner. Så fina växter, superservice, supersnabb leverans. Trevlig sommar önskar en mycket nöjd kund.
Barbro Eriksson 2017-05-22
Min Senaste Beställning av Liljor, var av Högsta och Finaste Kvalite. Pris och Leverans Ej något att Klaga på utan Endast Big Five.Rekommenderas
Verkligen för/av sin Proffsiga Försäljning av Växtmaterial.
Omdöme:Liljor
Min Senaste Beställning av Liljor, var av Högsta och Finaste Kvalite. Pris och Leverans Ej något att Klaga på utan Endast Big Five.Rekommenderas Verkligen för/av sin Proffsiga Försäljning av Växtmaterial.
-
☺☺☺☺☺
Liljor
Min Senaste Beställning av Liljor, var av Högsta och Finaste Kvalite. Pris och Leverans Ej något att Klaga på utan Endast Big Five.Rekommenderas Verkligen för/av sin Proffsiga Försäljning av Växtmaterial.
Svante Lindman 2017-05-12
-
-
☺☺☺☺☺
Liljor
Min Senaste Beställning av Liljor, var av Högsta och Finaste Kvalite. Pris och Leverans Ej något att Klaga på utan Endast Big Five.
Svante Lindman 2017-05-12
-
-
☺☺☺☺☺
Lökar och perenner
Helt perfekt. 100% nöjd. Fina lökar och plantor, välpackat och roligt sortiment. Rekommenderar verkligen trädgårdsälskare att handla från Bulbs.se Proffsigt hela vägen
Britt Niklasson 2017-05-06
Fått ytterligare en Leverans och Lök av Högsta och Största Kvalité från Bulbs.se som Jag Tidigare Handlat ifrån.TOPPEN.Bra pris därtill.
Omdöme:Lök
Fått ytterligare en Leverans och Lök av Högsta och Största Kvalité från Bulbs.se som Jag Tidigare Handlat ifrån.TOPPEN.Bra pris därtill.
-
☺☺☺☺☺
Lök
Fått ytterligare en Leverans och Lök av Högsta och Största Kvalité från Bulbs.se som Jag Tidigare Handlat ifrån.TOPPEN.Bra pris därtill.
S.Lindman 2017-04-17
-
-
☺☺☺☺☺
Hostor, mm
Vad finns att klaga på? Bra priser samtidigt till super kvalité. Snabbaste leveransen jag varit med om. Jag har gjort 3 små beställningar. Inga ruttna växter, bra rötter och växter som är friska. Jag blir super kund!
Kjell 2017-04-06
-
-
☺☺☺☺☺
Liljor, Hosta, dahlior
Allt till stor belåtenhet! Fina kvalitéer.
Eva 2017-03-25
Amaryllislökarna som jag sambeställde med min dotter, blev så fina. Många stänglar och många blommor. Jättenöjd.
Omdöme:Amaryllislökar
Amaryllislökarna som jag sambeställde med min dotter, blev så fina. Många stänglar och många blommor. Jättenöjd.
Amaryllislökarna som jag sambeställde med min dotter, blev så fina. Många stänglar och många blommor. Jättenöjd.
Önskan:Amaryllislökar Prisidé:
Amaryllislökarna som jag sambeställde med min dotter, blev så fina. Många stänglar och många blommor. Jättenöjd.
☺☺☺☺☺
Amaryllislökar
Amaryllislökarna som jag sambeställde med min dotter, blev så fina. Många stänglar och många blommor. Jättenöjd.
Marika 2017-01-19
-
-
☺☺☺☺☺
Fjärilsamaryllis
Löken jag köpte förra året blommade med 3 stänglar och efter att stått i trädgården i sommar har den nu två stänglar, där den första blommar med 4 blommor.
skånska 2016-10-26
-
-
☺☺☺☺☺
Krolliljor
Stora fina lökar, väl förpackade, kom på utlovad tid. Bra mejlsvar och snabb service. Tack!
Mona / Sollentuna 2016-09-17
-
-
☺☺☺☺☺
liljelökar
Jättefina liljelökar och utmärkt service
Elisabet i Täby 2016-09-15
-
-
☺☺☺☺☺
Liljor
Stora fina lökar, att lita på, toppen
Birgitta 2016-09-14
-
-
☺☺☺☺☺ Riddarsporre 2016-08-12
-
-
☺☺☺☺☺
Helheten
Kontakter, plantor, betalningsmöjligheter, kampanjer etc Alltid lika nöjd! Rekommenderar Bulbs.
Malena 2016-06-23
-
-
hemsidan
Irriterande: Dålig användarvänlighet att jag inte hittar var på sidan jag går för att komplettera min beställning. Avstår från beställning pga irritation! Tack för ditt påpekande - detta har tydligen uppstått vid en programändring hos oss - Vi har nu löst detta misstag.
A 2016-05-13
-
-
Leveranstid
Överenskommen leverans tid 6 juni fick varor den 19 april Så kom det en negativ kommentar. Kunden beställde den 3:e januari och fick löfte om senast möjliga leveranstid och datumet 2016-04-08. Den 18/4 ville vi till sist sända best. och erbjöd kunden att avbeställa om det ej passade. Kunden svarade då : Ni kan skicka ordern
ERO 2016-04-19
-
-
☺☺☺☺☺
Lilja Chameleon
Fanastiskt stora fina lökar!
Emma 2016-03-29
-
-
☺☺☺☺☺
Superbra service!
Vita trädliljor. Service över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Bulbs som leverantör...
Kristina Portugués 2016-03-28
-
-
☺☺☺☺☺
Klänglilja
Mycket snabb leverans och stora "knölar". Lätt att kontakta säljare via telefon och mejl.
Jan-Åke 2016-03-21
-
-
☺☺☺☺☺
Allt
Bäst i alla avseenden. Lägger dom ner sin butik så flyttar jag till lgh. Kan inte leva utan Bulbs. Utmärkta och stora löker, perfekta växter.... 2015 var plant rötterna så stora att man nästan blev rädd för dem, utmärkt servis och ena hejare att packa ner växter i lådor....det tar liksom inte slut i lådorna. Enda nackdelen är att de borde stå lämplig zon och vilket odlingsläge som är lämpligast. Vi noviser är inte så bra på det.
Maria 2016-01-01
-
-
☺☺☺☺☺
Trädliljor
Har handlat vid flera tillfällen och alltid varit jättenöjd!
Johnny Dahlgren 2015-12-27
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllislökar
Kraftiga och fina lökar , mycket nöjd med köpet ! !
Harald Svensson 2015-12-04
-
-
☺☺☺☺☺
Köp / Leverans/Kontakt
Högsta Kvalitét på Löken. Pris och Leverans får båda 5:or som Löken. Rekommenderas starkt av Löken. Hälsningar från Löken.
Svante L. 2015-11-07
-
-
☺☺☺☺☺
Olika sorters liljor,
LIka nöjd som vanligt! :-)
Ewa 2015-10-18
-
-
☺☺☺☺☺
Vad jag fick med
Vilken glad överraskning, när lökarna kom - Knölens rabatthäfte! En fantastisk service med all er utmärkta information samlad på ett ställe. TACK!
Annelie Pernheden 2015-10-17
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllis
Praktexemplar är vad de är, Amaryllislökarna från Bulbs. Precis som tidigare köp av Amaryllis lovar de här lökarna samma fantastiska blomprakt till jul. Hans-Erik Ekengren
Hans-Erik Ekengren 2015-10-14
-
-
Kundnöjdhet?
Otrevlig personal. Oprofessionellt bemötande. Försökt hjälpa min mor med beställningar ifrån er men jag ger nu upp. Tråkigt!
Jag lämnade precis av misstag ett negativt omdöme om er, jag trodde er hemsida var för en butik här i Göteborg med liknande namn.
Ni får gärna ta bort den.
Tack / Karl
Karl Härnquist 2015-10-12
-
-
☺☺☺☺☺
Krokus
500 stora fina lökar till bra pris.
Bengt Andréasson 2015-10-12
-
-
☺☺☺☺☺
Liljor, kejsarkronor
Fina varor, bra information. Bra packat och levererat!
Catarina Lund 2015-10-12
-
-
☺☺☺☺☺
Tulpaner, liljor mfl
Som vanligt allra bästa kvalitet på lökar såväl som köpprocess och leverans. Tryggt och säkert. Stort TACK Bulbs!
Hans-Erik Ekengren 2015-10-01
-
-
☺☺☺☺☺
tulpaner hyacinter mm
Mycket nöjd med alla lökar och växter.Hög kvalitet på växterna,och trevligt bemötandet.Snabbt svar,och snabb leverans.
ulf erikson 2015-06-28
-
-
☺☺☺☺☺
Tupaner o hyacinter
Fantastiskt stora och frodiga blommor i min trädgård just nu! Era lökar håller verkligen god kvalitet! Dessutom ett mycket varmt bemötande från er gör att jag kommer att handla allt hos er i fortsättningen:-)
Marianne Wede 2015-05-07
-
-
☺☺☺☺☺
dahlior,pion,lilium
Kraftiga fina lökar. Mycket bra bemötande.
Greta Spjuth 2015-04-09
-
-
☺☺☺☺☺
Dhalior, Liljor mm
Snabb leverans, utmärkt service och god kvalitet samt trevligt bemötande precis som tidigare! Mycket nöjd! :-)
Ewa Holesäter 2015-03-31
-
-
☺☺☺☺☺
Mycket mycket bra
Första gången jag beställer här i Sverige. Sevicen var så bra och hjälpsamma. Tack.
Angela Griffiths 2015-03-24
-
-
☺☺☺☺☺
lökar , knölar
Mycket nöjd med den fina kvaliten, rekommenderas !
Harald Svensson 2015-03-18
-
-
☺☺☺☺☺
Lökar och perenner
Otroligt väl förpackat och väldigt fina varor. Lökarna var stora, friska och välmående. Perennrötterna var kanonfina och väldigt välväxta. Trevlig och snabb kontakt och brett utbud till bra pris. Är supernöjd!
Erika 2015-03-14
-
-
☺☺☺☺☺
Tulpaner och Liljor
Extremt snabb leverans och perfekt packat, samt ett fantastiskt bemötande! Återkommer till våren! :-)
Ewa Holesäter 2014-11-04
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllis
Mina vackra amaryllis blommade även på sommaren så vi har tillökning i familjen med 3 nya Amaryllislökar.
Elisabet N 2014-10-29
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllis
Mycket stora och fina lökar! Vänliga hälaningar Lena Knutsson
Lena Knutsson 2014-10-27
-
-
☺☺☺☺☺
Lökar, Amaryllis mm
Förstklassiga blomsterlökar, professionellt bemötande, smidig affär och snabb leverans. Mina allra bästa rekommendationer.
Hans-Erik Ekengren 2014-10-22
-
-
☺☺☺☺☺
Kontakt via mejl
Snabba svar, trevligt bemötande Toppen att handla hos👍
Cristina 2014-07-07
-
-
☺☺☺☺☺
trädliljor
Är så himla nöjd genom flera år!!! Är trogen kund hos bulbs. Så bra kvalitet å återkommande blommning. År in år ut!! Rekommenderas!!
helene jarno 2014-04-13
-
-
☺☺☺☺☺
Lilor och hosta
Kanonfina liljelökar och fina välrotade hostor/funkior. Mycket nöjd med köpet. Supersnabb leverans.
Anita Norrman 2014-04-04
-
-
☺☺☺☺☺
Red Garden Amaryllis
Min blommade också med 11 stänglar. Helt fantastisk.Väl värd sin peng.
Anna-karin Nyqvist 2014-01-09
-
-
☺☺☺☺☺
Red Garden amaryllis
Tack för en helt otrolig Amaryllis! Jag tror den börjar tröttna nu, men den har glatt mig med 11 stänglar. De sista två är på väg att blomma nu. Det enda som tråkiga var, att den kom igång så snabbt, att den mest överdådiga blomningen kom innan jul. Ni som inte provat – GÖR DET!
Annelie Pernheden 2014-01-03
-
-
☺☺☺☺☺
Samba/Sweet Nymph
Vi köpte dessa Amaryllis som blommat Samban 8 blommor Sweet Nymph 12 blommor Är det värsta jag sett i stora blommor väl värt sitt pris HELT UNDERBARA!!!
Elisabet N 2013-12-27
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllis
Fantastiska amaryllis, med stor och riklig blomning utöver det vanliga.
Ingemar 2013-12-26
-
-
☺☺☺☺☺
Tulpan/Allium
Såååå fina stora lökar. Alltid det bästa från Bulbs och bra bemötande.
Greta 2013-11-11
-
-
☺☺☺☺☺
amaryllislökar
Jättefina lökar, stora och ger alltid riklig blomning, ( har köpt lökar tidigare), Snabb leverans.
Marita 2013-11-03
-
-
☺☺☺☺☺
Liljor
Jag säger då det. Vackra och stora liljor. Tummen upp för er =)
Nina 2013-10-17
-
-
☺☺☺☺☺
Tulpaner,liljor,krokus
Vill verkligen rekommendera alla att köpa lök från bulbs. Alla lökar jag köpt har gett mig så mycket glädje.
Stina 2013-10-12
-
-
☺☺☺☺☺
Tulpanlökar
Stora, fräscha tulpanlökar!
Pionisten 2013-10-07
-
-
☺☺☺☺☺
Dahlior och liljor
Kanonbra varor och leveranser.
Marieberg 2013-09-21
Köpte lökar förra året. Bra kvalitet. 
Alla blommade fint i vår. 
Så jag gjorde en ny beställning, perfekt att kunna 
göra det när tulpanerna blommar. Det är då som 
man ser var det saknas lökar.
Bra med inloggning för att se vad man har beställt.
Omdöme:Tulpaner & vårlökar
Köpte lökar förra året. Bra kvalitet. Alla blommade fint i vår. Så jag gjorde en ny beställning, perfekt att kunna göra det när tulpanerna blommar. Det är då som man ser var det saknas lökar. Bra med inloggning för att se vad man har beställt.
-
☺☺☺☺☺
Tulpaner & vårlökar
Köpte lökar förra året. Bra kvalitet. Alla blommade fint i vår. Så jag gjorde en ny beställning, perfekt att kunna göra det när tulpanerna blommar. Det är då som man ser var det saknas lökar. Bra med inloggning för att se vad man har beställt.
Katarina 2013-09-06
-
-
☺☺☺☺☺
Dahlior
Strålande dahliaknölar ni har i ert utbud.
Joakim Svensson 2013-08-13
Denna funktion har ej fungerat sen vi bytte server - nu kan omdömen åter lämnas
Omdöme:Nu funkar det igen
Denna funktion har ej fungerat sen vi bytte server - nu kan omdömen åter lämnas
Denna funktion har ej fungerat sen vi bytte server - nu kan omdömen åter lämnas
Önskan:Nu funkar det igen Prisidé:
Denna funktion har ej fungerat sen vi bytte server - nu kan omdömen åter lämnas
☺☺+½
Nu funkar det igen
Denna funktion har ej fungerat sen vi bytte server - nu kan omdömen åter lämnas
Webmaster 2013-08-13
-
-
☺☺☺☺☺
Allium och tulpaner
Tack för en fantastisk service vid anläggningen av vår nya jätterabatt Våren kommer att bli fantastisk
Sissi 2012-11-23
-
-
☺☺☺☺☺
Tulpaner och påskliljo
Så här kraftiga lökar har jag aldrig fått tag. Jag är imponeerad över er kvalite - jag kommer tillbaka och beställer dahlior till våren . hälsar EMA
Else-Marie 2012-10-24
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllislökar
Blixtsnabb leverans! Mycket fina lökar, bådar verkligen gott. Utmärkt bra pris - i synnrrhrt med tanke på storleken.
Markus 2012-10-22
-
-
☺☺☺☺☺
tulpan,krokus m fl
Mycket bra packat och märkt tack för bonus gjorde mig glad.Mycet fina lökar så nu dags att plantera.Jag hadde öppen trädgård aug en gäst berättade då om er jag jätte glad för det. så jag återkommer att köpa mer hos er .tACK FÖR SNABB LEV.
AINA 2012-10-19
-
-
☺☺☺☺☺
Toppkvalite
Efter att gång på gång fått dålig kvalite från en av de största av era konkurrenter på nätet är jag jätteglad att jag fått så toppenfina varor från er - jag kommer tillbaka till hösten - garanterat
Hjördis B 2012-06-04
Tack!!! Fick knölarna idag och de var verkligen  fina!! Nu är de redan i jord för förgroning. Med så fina knölar så vet man att resultatet kommer att bli fantastiskt! Det blir roligt att kunna ståta med dessa växter den 11-12 aug när jag ska ha öppen tr
Omdöme:dahlior mm
Tack!!! Fick knölarna idag och de var verkligen fina!! Nu är de redan i jord för förgroning. Med så fina knölar så vet man att resultatet kommer att bli fantastiskt! Det blir roligt att kunna ståta med dessa växter den 11-12 aug när jag ska ha öppen tr
-
☺☺☺☺☺
dahlior mm
Tack!!! Fick knölarna idag och de var verkligen fina!! Nu är de redan i jord för förgroning. Med så fina knölar så vet man att resultatet kommer att bli fantastiskt! Det blir roligt att kunna ståta med dessa växter den 11-12 aug när jag ska ha öppen tr
Elvie Korsberga 2012-03-28
-
-
☺☺☺☺☺
liljor hosta
Jättefina lökar och bra kommunikation++++++++
vompans 2012-03-24
-
-
☺☺☺☺☺
Kundtjänst
Ni är verkligen jättesnabba att svara och jag fick trevliga svar på mina dumma frågor.jag är inte så datavan. NU hoppas jag att lökarna ska va lika bra
Margareta S 2012-02-11
-
-
☺☺☺☺☺
amaryllis
Stora fina lökar som ger mängder av blommor. De är jättefina ännu!
K Holmgren 2012-01-12
-
-
☺☺☺☺☺
amaryllyslök
trevligt initiativ med information om hur man får löken att blomma om
forssa 2012-01-06
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllis
Kanonlökar!
Lena Widnersson 2012-01-03
-
-
☺☺☺☺☺
amarylislök
Det blommar för fullt här,toppen fina blommor
Christer(chico9999) 2012-01-03
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllis
Otroligt fina lökar som fortfarande samtliga blommar så vackert!
Axelina 2012-01-03
-
-
☺☺☺☺☺
amaryllis
Kraftiga, vackra och mycket blomvilliga!
idzan 2012-01-02
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllislökar
Lökarna var fina och det blev två stänglar med fina klockor. En var rosa vit resten var röda.All Gick i blom
Women1 2012-01-02
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllislökar
Jättefina lökar som just nu blommar som bäst! Olaf med åtta blommor samtidigt (två stjälkar,den tredje på gång), Faro med sex blommor på en stjälk, den andra i knopp, underbara färger i julrött respektive ljusrosa. Den mörkt djupröda Benfica blommade lite
Caroline 2012-01-01
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllislökar
Fantastiskt fina lökar /Tor
Tor och Margareta 2011-12-30
-
-
☺☺☺☺☺
AMMARYLLESLÖKAR
AMMARYLLES LÖKARNA JAG KÖPTE VAR TILL MIN FULLA BELÅTENHET .JAG HAR ALLDRIG HAFT SÅ FINA LÖKARSÅ NU VILL JAG REKOMENDERA DENN FÖRSÄLGARE
NÖBIS 2011-12-30
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllis
Bästa amaryllislökarna jag haft! Alla blommar med tre stänglar och fullt med blommor. Rekommenderas varmt!
Erika B 2011-12-29
-
-
☺☺☺☺☺
amaryllis
Jättehärliga stora lökar som blommade fint och länge!!! De som köpte av mig har varit nöjda också.
Susanne 2011-12-29
-
-
☺☺☺☺☺
Amaryllislöka
Här handlar man för den höga kvaliteten på lökarna och det låga priser.
Göran o Ingela E 2011-12-28
-
-
☺☺☺☺☺
amaryllislökar
Den största blev nästan en meter hög med 3 stänglar, mörkröd
silva 2011-12-28
-
-
☺☺☺☺☺
amaryllislökar
Jättefina lökar som blommar med härliga färger
cristina holmström 2011-12-27
-
-
☺☺☺☺☺
Kejsarkronor
Mycket snabb leverans. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt.
Alice 2011-12-15